Munkatársaink

 

Gubik Gabriella 2008 szeptemberében gyakornokként csatlakozott a Gárdos Füredi Mosonyi Tomori Ügyvédi Irodához. Miután 2009-ben jogi diplomát szerzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, ügyvédjelöltként, a szakvizsga 2013-ban történő letétele óta pedig alkalmazott ügyvédként dolgozott tovább az Ügyvédi Irodában. 

Ügyvédjelölti munkájával párhuzamosan részt vett az ELTE tőke- és bankpiaci posztgraduális képzésén, amelyen szakjogászi diplomáját 2012-ben szerezte meg. Közreműködik pénzügyi intézmények alapítási és engedélyezési eljárásában, jelentős tapasztalata van a hitelközvetítői szerződések területén, különösen a szerződéses konstrukciók kialakításában és a felek szerződéses viszonyainak kidolgozásában.

Az utóbbi években Gabriella a munkajog területén is jelentős szaktudásra tett szert, és így rendszeres munkajogi tanácsadással segíti az Iroda ügyfeleit, valamint képviseli őket a bíróságok előtt munkajogi jogvitákban. Az Ügyvédi Irodában végzett munkája során szerzett tapasztalatok mellett a speciális munkajogi tudás megszerzését segíti elő az ELTE munkajogi szakjogász képzésén való részvétele. 

Angolul beszél.

 

Vissza a munkatársakhoz