Áttekintés

A Gárdos Mosonyi Tomori Ügyvédi Iroda az 1992-ben történt megalakulása óta Magyarország egyik piacvezető ügyvédi irodájává vált.

Irodánk szakmai hitvallása: az ügyfélközpontúság és a legmagasabb szakmai színvonal biztosítása az itt dolgozó jogászok számának növekedése és az általunk művelt szakterületek bővülése során semmit sem változott.

Dinamikus, a gyorsan változó jogi környezethez innovatívan alkalmazkodó csapatunk irodánk több évtizedes tapasztalatát felhasználva, teljes körű támogatást nyújt multinacionális és magyar tulajdonú, nagy-, közép- és kisvállalatokból álló ügyfélkörünk részére a gazdasági jog minden területén.

Különösen büszkék vagyunk arra a szakmai elismertségre, amit a bank-, tőkepiaci és biztosítási jog területén kivívtunk.

Irodánk szakmai elismertségét nemzetközi minősítő szervezetek (Legal500, Chambers and Partners, IFLR1000) értékelései, munkatársaink választottbírói felkérései, szakmai elismerései, az egyetemi és posztgraduális képzésekből érkező előadói megkeresések is igazolják.

Független magyar irodaként nem vagyunk része egyik nemzetközi ügyvédi irodának sem, de nemzetközi ügyvédi irodákkal hosszú idő óta fennálló kapcsolatainkon keresztül biztosítjuk ügyfeleink külföldi jogi szakértelmet is igénylő ügyeinek eredményes intézését. Irodánk tagja a független nemzeti irodákat tömörítő Advoc nemzetközi hálózatnak.

Irodánk alapítója, Gárdos István kivételes tudással rendelkezett a polgári jog, a bankjog, a tőkepiaci és az értékapírjog területén. Számtalan publikációval gazdagította a jogi szakirodalmat. Emlékét a 2020-ban útjára indított pályázattal őrizzük.

Irodánkról

Irodánkról